top of page
Marianne Borg-Hansen laver desert kanapeer til et event

Lidt om personen bag My Dining Room

 

Lige siden min ungdom har jeg samlet på madoplevelser og opskrifter fra alle de steder, jeg har rejst: Brasilien, Marokko, Georgien, Armenien, Rusland, USA, Japan, Ukraine… Og i min tid som medfølgende ægtefælle til en dansk diplomat udstationeret i forskellige lande, har jeg spist på alverdens ambassader, hvor alle nationer forsøger at servere deres ypperste, for at vise deres lands kulinariske særpræg. Undervejs har jeg samarbejdet med kokke fra andre ambassader og lært af dem. Jeg startede mit første cateringfirma i Moskva i slutningen af 1980’erne, hvor landet stadig hed Sovjetunionen og fødevaremanglen var stor. Siden har jeg gjort det samme i København, London og Kyiv.  

Tilblivelsen af My Dining Room

 

Der har i generationer været et samlingssted for omegnen, hvor My Dining Room ligger. Først var det en bodega, siden en græsk taverna, som mange den dag i dag stadig mindes. Derefter var der en anden restaurant i en kort periode, hvorefter det stod tomt. Huset er fra 1937 og rummer udover restauranten et pizzaria og to lejligheder på første sal.


Jeg har i længere tid haft et lille cateringfirma, men jeg ikke havde de rette køkkenfaciliteter, så jeg var på udkig efter et køkken jeg kunne leje. Men så opdagede jeg restauranten og det føltes lidt som om skæbnen tilsmilede mig. 
Restauranten var i en forfærdelig stand, da jeg overtog den, så alt er blevet sat i stand: køkken, gulve, lofter, hoveddør, toiletter og hele det elektriske system. 

 

Stilen i restauranten er inspireret af min svenske svigermors spisestue med hvidmalede møbler og krystallysekroner, lidt i Carl Larsson og Fanny Brate's stil.

Carl Larsson's Flowers on the Windowsill
Fanny Brate's A Day of Celebration

Fællesspisning


Begrebet fællesspisning er kommet for at blive: at have en kulinarisk oplevelse sammen med andre, man ikke nødvendigvis kender til en rimelig pris. I vore dage er det blevet sværere at lære nye mennesker at kende. Mange har en “vennekreds” på Facebook, men det er sværere at træffe nye mennesker i det virkelige liv. Alle har travlt og nok i deres eget. Men ved fællesspisning har man muligheden for at træffe nye mennesker på en uforpligtende måde.  

Der er også mange, der er blevet trætte såkaldt “pincet-mad”, hvor der er kælet for detaljerne, men hvor prisen også er derefter. Det er svært at gå ud og spise for en rimelig penge, hvis det ikke skal være pizza eller burger. Her giver fællesspisningen en mulighed for at spise ude, uden at blive ruineret. Man kan derfor måske tillade sig at spise ude oftere, uden at det bliver dyrere. 

Catering

Hvis I gerne vil have catering så henviser vi til vores catering firma My Kitchen. 

Maden


Der findes mange etniske restauranter i København, men ingen der samler mange etniciteter under ét. My Dining Rooms mål er at formidle mad fra alverdens lande, så autentisk som muligt. Der vil især blive lagt vægt på dagligdags mad, som folk vil lave den til sig selv – ikke hvad de vil spise på restaurant. En del af retterne vil også stamme fra pågældende landes gadekøkkener. Vi vil altid have vegetariske retter på menuen.

 

Vinen


My Dining Room vil servere huset vine til en overkommelig pris. Derudover vil der – når det er muligt – blivet serveret vine og andre drikkevarer fra det land, som aftenens menu stammer fra. 

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i min – og jeres – spisestue.

Kontakt

Egegårdsvej 1, st. th.

2800 Kongens Lyngby

 

CVR: 45067254

 

Find os her

 

Tel: 50 25 30 35

Email: info@mydiningroom.dk

 

Følg os: 

  • Instagram
  • Facebook

Besøg

Onsdag:
Fællesspisning kl. 18.30 – 21.00

Fredag:
Fællesspisning kl. 18.30 – 21.00

Brunch:

Hver 1. søndag i måneden kl. 11 - 13

Fødevarekontrol: Læs her

© 2025 My Dining Room

Hør mere

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, hvor du modtager menuer for fællesspisning samt information om kommende events.

bottom of page