top of page

Hver onsdag og fredag kl. 16:45 og 19:15 samt 1. søndag hver måned byder vi på fællesspisning i vores hyggelige spisestue. I vil sidde ved lange borde sammen med jeres nærmeste og andre besøgende.

Bemærk venligst:
Der tages forbehold for ændringer i menuerne. Vi lægger bordplan på forhånd så vi kan få plads til alle. Første hold bedes forlade restauranten kl. 18:45 for at gøre klar til næste hold.

pexels-boryslav-13790512.jpg

Uge 18 – Ukrainsk Middag

ZAKOUSKIJ – UKRAINSKE TAPAS:
Starovnij salat – “Sundhedssalat”, gulerødder, hvidløg og persille
Svekolnij salat - Rødbedesalat med valnødder, hvidløg og svedsker
Baklazhannaya ikra – “fattigmands caviar” af auberginer
Borsjt – rødbedesuppe med oksekød
Pampuskij – boller med hvidløgssmør og dild

 

DESSERT:

Babka – honningkage med kanelflødeskum

BØRNEMENU:

Pasta med kødsovs – Is

PRIS:
250 kr. per person for voksne

125 kr. for børn under 10 år

maxresdefault.jpg

Uge 19 – Caribisk Middag

Salted Cod Fritters – fiskekroketter med mangochutney
Fried Plantains – stegte madbananer
Jamaican Curry Chicken – karrymarineret kylling med kartofler
Coconut Rice – ris kogt i kokosmælk
Pickle Salad – fintsnittede grøntsager i eddikedressing

DESSERT:

Rum Cake – kage med
romsirup og is

DAGENS COCKTAIL:

Pineapple Punch med rom
 

BØRNEMENU:

Kylling med pasta – Is

PRIS:
250 kr. per person for voksne

125 kr. for børn under 10 år

85 kr. for dagens cocktail

Chicken-Provencal-Skillet-4.jpg

Uge 20 – Provençalsk Middag

Panisse – kikærte fritter
Tapenades – puré af sorte oliven
Ratatouille – grøntsagsmos
Aioli – hvidløgsmayonnaise
Fougasse – brød med krydderurter
Poulet a la provençale – kylling med tomater og oliven
Pommes de terre provençales – små kartofler med hvidløg og urter
Chèvre chaud avec noix pralinées – varm gedeost med syltede valnødder  

DESSERT:

Tarte au chocolat - chokoladekage 
 

BØRNEMENU:

Kylling med kartofler – Is

PRIS:
250 kr. per person for voksne

125 kr. for børn under 10 år

stikkelsbaerfromage_8894.png

Uge 21 – Dansk Forårsmiddag

Flan af grønne asparges med ferskrøget laks og rugbrødscrumble
Balontine – “kyllingeroulade” med flødesauce
Rabarberkompot
Nye kartofler
Blandet salat med mormordressing

DESSERT:

Stikkelsbærfromage

BØRNEMENU:

Kylling med kartofler – Is

PRIS:
250 kr. per person for voksne

125 kr. for børn under 10 år

Kontakt

Egegårdsvej 1, st. th.

2800 Kongens Lyngby

 

CVR: 45067254

 

Find os her

 

Tel: 50 25 30 35

Email: info@mydiningroom.dk

 

Følg os: 

  • Instagram
  • Facebook

Besøg

Onsdag:
Fællesspisning
kl. 16:45 - 18:45 og 19:15 - 21:15

Fredag:
Fællesspisning
kl. 16:45 - 18:45 og 19:15 - 21:15

 

Kontakt os om lokale udlejning til særlige anledninger og catering. 

Fødevarekontrol: Læs her

© 2025 My Dining Room

Hør mere

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, hvor du modtager menuer for fællesspisning samt information om kommende events.

bottom of page