Hele året byder vi på særlige oplevelser, hvor sæsonen, højtiderne og de gode traditioner får lov at skinne. Udover vores fællesspisninger inviterer vi til middage og events, hvor maden, stemningen og selskabet går op i en højere enhed.

Halloween U(hygge)
Søndag 26. oktober kl. 13:00 – 17:00
Kom og få en (u)hyggelig familieoplevelse med dit/dine børn/børnebørn/oldebørn.
Der vil være græskarudskæring, slik, snacks, kaffe, the, varm kakao, muffins, græskarsuppe og -brød.
Alle børn får 1 græskar til udskæring og vi sørger for remedier.
Maks. 2 børn pr. voksen (Det forudsættes, at de voksne hjælper deres medfølgende børn). Børn skal også købe billet.
Pris: Denne oplevelse koster kr. 200,-/pr.pers.
Af hensyn til bestilling af græskar er tilmeldingsfristen senest d. 24/10-2025

Mortensaften
Mandag 10. november kl. 18:30
Oplev en klassisk Mortensaften med lakseterrine og citrus veloutésauce, efterfulgt af sprødstegt and med flødesauce, rosmarinkartofler, brunede kartofler, rødkålssalat og æbler med svesker. Aftenen afsluttes med lun æbletærte og creme fraiche.
Pris: 295 kr. per person for voksne
Vi har desværre fuldt booket.
Prøv gerne vores Julefokoster!

Julemarked
Søndag 16. november kl. 14:00 – 18:00
Kom i julestemning, når vi forvandler verandaen til et hyggeligt julemarked fyldt med dufte, smag og stemning. Gå på opdagelse blandt vores hjemmelavede specialiteter og pynt, mens du nyder et glas gløgg eller varm kakao og æbleskiver. Vi garanterer en hyggelig eftermiddag hvor du kan komme med familie og venner.
Kræver ikke tilmelding

Julefrokost
November og December (se datoer forneden)
Saml familie, venner eller kolleger til en klassisk julefrokost i hyggelige rammer. Buffeten serveres fra 17.30-19-30. 19.30-20.00 serveres kaffe og te med julesmåkager. 20-22.30 vil der være let julemusik i karnappen (med mulighed for en lille svingom!) og der vil være mulighed for at købe longdrinks samt drikkevarer fra vores menu – se mere her.
Pris: 275 kr. per person for voksne
Menuen byder på sild i to varianter, ferskrøget laks med æggeterrine, rejer med æggesalat, anderillettes, sprød flæskesteg, frikadeller, rødkålssalat og fransk salat. Ostebordet byder på brie med syltede valnødder, og vi slutter af med risalamande med kirsebærsauce og et strejf af Amaretto og kaffe og te.